Svečana večera povodom 50. obljetnice Skål International Zagreba


U prelijepoj Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade Zagreb Skålege, koji su pristigli sa svih strana svijeta, bili su očarani veličanstvenim nastupom renomirane hrvatske operne dive i pjevačice gđe. Sandre Bagarić i pijanista g. Darka Domitrovića.


Kulinarske užitke Gala večere pripremili su nagrađivana chefica Ana Grgić i njezin tim, odražavajući osebujne tradicionalne okuse grada Zagreba, te su posluženi u prestižnoj Esplanadi, koja je povijesno bila odredište za noćenje putnika legendarnog Orient Expressa.


Skål klub Zagreb zahvalio je svojim brojnim dragim prijateljima i cijenjenim Skålegama posebnim priznanjima koja dokazuju prijateljsku vezu koju mi u Skål International-u dijelimo diljem svijeta.


Tijekom događanja tajnik Skål kluba Zagreb Alan Račić imao je čast primiti službenu Medalju grada Pariza proizvedenu od strane „Monnaie de Paris“ u ime predsjednice bratimljenog kluba Skål Pariza gđe. Karine Coulanges , koja simbolizira naš dug i bliski odnos pun ljubavi i razumijevanja.

Skål klub Zagreb razmijenio je stjegove prijateljstva s našim bratimljenim klubom Skål Tokijom, sa Skål klubovima New York, Seul, New Orleans i mnogim drugim dragim prijateljima.


Skål klub Zagreb počašćen je zahvaliti svim dragim Skålegama i prijateljima iz Skål klubova Kvarnera, Dubrovnika, Tokija, New York-a, New Orleans-a, Seula, Port Harcourt-a, Cancun-a, Nairobija, Stockholm-a, Long Island-a, Garden Route-a, Cape Winelands-a i Austrije, koji su obogatili našu večer tako što su prisustvovali i podržali proslavu 50. godišnjice kluba Zagreb.


50. obljetnica Skål International Zagreba pokazala nam je na najbolji mogući način snagu Skål prijateljstva koje nadilazi sve prepreke i koje je uspjelo blisko povezati u Zagrebu Skålege iz najrazličitijih prekrasnih destinacija svih krajeva svijeta.


Evo i za sljedećih 50 godina! Skål!

Skål klub Zagreb

Adresa

Kačićeva 7

10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt

info@skalzagreb.com

+385 98 948 2616

Zaprati nas

Facebook Instagram Twitter LinkedIn

Skål International

www.skal.org